nullnull

Kontakt

037 440 791

037 440 076

lunalux037@gmail.com

Majke Jugovića 43/3 (bivša Zakićeva), 37000 Kruševac

Amsterdam

Holandija - Amsterdam

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Holandija
Amsterdam

Ukupno noćenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
AMSTERDAM 


CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
HotelUslugaCena aranžmana po
osobi u dvokrevetnoj sobi
Doplata za
jednokrevetnu sobu
Hotel XO BLUE SQUARE 3*Noćenje sa
doručkom
869 €260€
Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem – raspoloživost i cena na upit!
Jednokrevene sobe NA UPIT !!

Jedinstvena cena obuhvata: prevoz redovnom linijom avio kompanije AIR SERBIA na relaciji Beograd Amsterdam-Beograd, ručni prtljag (1 torba do 8kg, dimenzija 40x20x55cm) kao i jedna torba predatog  prtljaga do 23kg, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u standardnim dvokrevetnim  sobama u hotelu kategorije 3* na bazi noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje Amsterdama,  usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji (ne podrazumeva asistenciju 24h), troškovi organizovanja  putovanja, boravišna taksa, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 108,36 evra (EUR 12.00-YR ne  podleže refuntaciji, ostale takse EUR 0.98-RF, EUR 20.40-RS, EUR 0.22-RS, EUR 4.48-LG, EUR 17.08-CJ, EUR  24.15-RN, EUR 29.05-VV). Iznos avio-taksi je podložan promeni a konačan iznos se utvrđuje prilikom  izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 

Jedinstvena cena ne obuhvata: fakultativni izleti i posete/ulaznice/brodić (obavezna prijava za izlete  Velika I Mala Holandska tura prilikom pravljenja rezervacije), međunarodno putno osiguranje sa COVID  prokrićem, lični troškovi. 

FAKULTATIVNI IZLETI: 
Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i  zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Fakultativni izleti su  organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom  izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Detalji izleta se nalaze u programu putovanja. Minimum  za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet je moguće realizovati  po korigovanoj ceni. OBAVEZNA prijava fakultativnih izleta Velika I Mala Holandska tura prilikom  rezervacije aranžmana a izleti se plaćaju na licu mesta, u evrima u efektivi. Fakultativni izleti nisu  pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. U cenu  izleta vožnja kanalima nije uključen prevoz od hotela do pristaništa i nazad (prevoz se organizuje  gradskim prevozom uz doplatu) 

Opis destinacije

Amsterdam je najveći grad Holadije i leži na obali reke Amstel. Ima oko 160 kanala koji grad dele na 90 manjih ostrva, zbog čega nosi naziv „Venecija severne Evrope“. Na prvi pogled stiče se utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Osim što važi za najlibelarniji grad na svetu, Amsterdam očarava svojom slikovitom arhitekturom i brojnim znamenitostima. Svaki deo holandske prestonice je muzej na otvorenom. Prva pomisao na Amsterdam su šarene fasade i unakrsni kanali. Grad ima sve odlike metropole, živost i ritam velikog grada. Nesumnjivo će ispuniiti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim i neobičnim amsterdamskim pejzažimla do odličnog šopinga ali i još mnogo toga. Preporučuje da posetite muzej Van Goga i Rembranta, kuću Ane Frank , da obiđete ulicu „crvenih fenjera“ De Valen....

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP