Aktivni odmor u Vrnjačkoj Banji

3 dana, Srbija

Opis destinacije

Doživite Vrnjačku Banju iz dugog ugla. Uživajte u mnogobrojnim Spa & Wellness sadržajima koje Vam nudi Zepter hotel 4*, na raspolaganju Vam je zatvoreni bazen, sauna, đakuzi, masaže I slično. Provedite vreme istražujući okruženje u kojem se nalazite, obiđite fascinantne predele biciklom. Uz aktivni odmor napunite baterije u Vrnjačkoj Banji. U zdravom telu – zdrav duh.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
CENA: 12.500 RSD
Cena je izražena po osobi. 

Cena aranžmana uključuje:
- Dva noćenja u Zepter hotelu Vrnjačka Banja 4* na bazi polupansionom (doručak i večera)
- Antistres okrepljenje uz voćni sok (smoothie) - dva puta u toku boravka
- Opuštanje u Spa & Wellness centru hotela (unutrašnji bazen, sauna, djakuzi) u trajanju 2h dnevno
- Sportsku masažu celog tela (45 min)
- Vožnja bicikala kroz Vrnjački park, kao i u okolini Vrnjačke Banje (bicikl na raspolaganju dva puta u toku boravka, po 2h)
- Parking u hotelskoj garaži ili ispred hotela
- Korišćenje sadržaja Fitnes centra
- Korišćenje bade mantila i papuča tokom boravka u Spa & Wellness centru
- WiFi internet

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišna taksa i osiguranje u iznosu od 135 RSD po osobi/po noći
- Doplatu za dvokrevetnu sobu u iznosu od 2000 RSD po noći
- Individualne troškove

Datumi za 2020. godinu: tokom cele godine 
Zepter Hotel Vrnjačka Banja 4* jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana. Hotel raspolaže sa 96 Lux soba, 18 Deluxe soba i 4 Deluxe apartmana. Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića. Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je zatvoreni bazen (u potpunosti renoviran) sa termalnom-mineralnom vodom. Gostima je na raspolaganju i đakuzi, te sopstvena bašta sa aperitiv barom, otvorena u letnjem periodu, kao i potpuno nova i moderno opremljena teretana i sauna.
Zepter Hotel je poznat po kongresnim kapacitetima – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.400 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.
Dan 1. Vrnjačka Banja
Individualna organizacija sopstvenog prevoza do destinacije. Dolazak u Zepter hotel Vrnjačka Banja 4* nakon 14h i smeštaj u sobe. Boravak u objektu na bazi polupansiona (doručak/večera). Slobodno vreme za uživanje. Pored kupanja, hotel nudi I druge wellness & spa sadržaje. U toku dana sledi antistres okupljanje uz voćni sok. Nakon osveženja, uživajte u sportskoj masaži celog tela, u trajanju od 45 minuta. Gostima je na raspolaganju unutrašnji bazen, sauna I đakuzi, u trajanju od 2h. Slobodno vreme. Večera. Noćenje. 

Dan 2. Vrnjačka Banja
Nakon doručka iskoristite vreme tako što ćete poći u vožnju bicikom kroz Vrnjački park I okolinu. Gostima je bicikl na raspolaganju dva puta u toku boravka. Slobodno vreme za uživanje u aktivnostima koje Vam nudi hotel Zepter Vrnjaćka Banja 4*. Večera. Noćenje. 

Dan 3. Vrnjačka Banja
Nakon doručka sledu pakovanje I odjavljivanje iz hotela. Individualna organizacija sopstvenog prevoza od destinacije. Odjava iz hotela do 11h. Kraj programa. 
Potrebno je uplatiti 40% od ukupnog iznosa najkasnije u roku od 2 dana od prijema instrukcija za uplatu, a ostatak iznosa 5 dana pred početak ture.

MGLN

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama