Alkyon Resort Hotel and Spa

Vrahati, Peloponez

Opis destinacije

Peloponez je poluostrvo koje podseća na ogroman dudov list, iz tog razloga je u srednjem veku nazvan Moreas, što u prevodu sa grčkog znači dud. Današnji naziv, Peloponez, je takođe staro ime u prevodu Pelopovo ostrvo, odnosno ostrvo legendarnog kralja Frigije. Oduvek je postojala zamisao, još iz antičkog doba, da se Istmus preseče, što je definitivno dovršeno u XIX veku kada je Korintski kanal osposobljen. Ovo veliko poluostrvo obuhvata površinu od 21.439 km2 i ima više od milion stanovnika. Najveći deo regije zauzimaju doline koje presecaju visoke planine, čija visina doseže i do 2.407 m. Planinske reke su brojne i zahvajući njima ovaj deo Grčke je među najplodnijim. Celokupna oblast podeljena je u 7 provincija. Ovde postoje nalazišta iz kamenog doba, a najveći procvat Peloponez je doživeo u Mikenskom periodu, kada su iznikli gradovi kao što su: Mikena, Tirint, Pilos i Sparta. Olimpijske igre su se održavale kod Olimpije i predstavljale su miroljubiva nadmetanja atletičara. Najveći gradovi danas na Peloponezu su: Kalamata, Tripoli, Nafplio, Patra i Korint.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotelski kompleks Alkyon Resort Hotel & Spa se nalazi u turističkom mestu Vrahati na Peloponezu. Okružen palmama i maslinjacima  pruža mogućnost za savršen i opuštajući porodični odmor. Hotelski kompleks je smešten na oko 80 m od šljunkovite plaže, nedaleko od korintskog zaliva, dok se Atina nalazi na oko 100 km od hotela.


Sobe: Hotelski kompleks Alkyon Resort Hotel & Spa pravi je izbor za ljubitelje mirnog odmora na samoj obali mora. Hotel ima ukupno 165 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne, executive i sobe kategorije junio suite. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. 


Hotelski sadržaj: U okviru hotelskog kompleksa Alkyon Resort Hotel & Spa, osim glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, gosti hotela se mogu osvežiti i uživati u nekom od  barova - lobby, sky, snack i baru pored bazena. Od ostalih sadržaja u okviru hotela gostima su na raspolaganju konferencijska sala, usluga pranja i sušenja veša, prostorija za odlaganje prtljaga i frizerski salon.


Sport i zabava: U sklopu hotela Alkyon Resort Hotel & Spa nalaze se 2 spoljašnja i 1 unutrašnji bazen kao i spa centar. U sastavu spa centra, gostima su na raspolaganju saune, hamam, tursko kupatilo i đakuzi. Gostima su dostupni razni relax programi  i tretmani, kao i različite vrste masaža. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste fitnes centar u sklopu spa centra, kao i uređene terene za košarku i odbojku. Za najmlađe goste hotela postoji uređeno igralište i mini klub.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama