Anesis Blue Hotel

Hersonisos, Krit

Opis destinacije

Chersonissos (Hersonisos) je turističko mesto namenjeno turistima koji tokom letovanja uživaju u provodu i danju i noću. Udaljen je 26 km od glavnog grada Krita, a poznat je po velikom broju smeštajnih kapaciteta, restorana, taverni, barova, suvenirnica i butika. U ovom mestu ima veći broj manjih stenovito-šljunkovitih uvala sa ponekom skrivenom pećinom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Anesis Blue Hotel nalazi se u centru grada Hersonisos, popularnog letovališta na severoistočnoj obali ostrva Krit. Od gradske peščano-kamenite plaže, do koje se dolazi laganom šetnjom sadržajnim gradskim uličicama, hotel je udaljen 280 m. Smešten u centralnom delu Hersonisosa, hotel Anesis Blue ima odličnu lokaciju za obilazak grada i obližnjih kulturno-istorijskih lokalitela, a takođe se u njegovoj neposrednoj blizini  nalaze i brojni restorani, taverne, barovi i lokalni marketi. Od aerodroma u Hersonisosu hotel je udaljen 24 km.

Sobe: Moderan butik hotel Anesis Blue u potpunosti je renoviran 2018. god. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, superior i executive apartmani. Sve smeštajne jedinice su opremljene u jednostavnom neo rustikalnom stilu i sadrže sopstveno kupatilo, klima uređaj, TV,  mini bar, fen, sef, wi fi , balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel Anesis Blue poseduje manji glavni restoran u kome se služe pansionski obroci, a gostima je na raspolaganju i jedinstveno uređen, baštom okružen bar pored bazena u kom se mogu opustiti uz razne osvežavajuće napitke.

Sport i zabava: Pored opuštanja na otvorenom bazenu, gosti hotela Anesis Blue mogu koristiti mnoštvo sadržaja obližnje gradske plaže na kojoj se organizuju brojne aktivnosti i sportovi na vodi. Hotel Anesis Blue je odličan izbor kako za boravak parova, tako i svih gostiju koji planiraju aktivan odmor jer zbog svoje lokacije predstavlja pogodnu startnu poziciju za obilaske kako najznačajnijih istorijskih znamenitosti ostrva Krit, tako i mnogih zabavnih sadžaja u okolini, poput Akvarijuma, nekoliko Aqua i mnogih drugih tematskih parkova.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama