Anissa Beach Hotel

Anisaras, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Anissa Beach se nalazi preko puta  plaže okružen zelenilom idealno mesto za miran odmor. Hotel se nalazi na 4 km od mesta Anisaras i 22 km od aerodroma Heraklion.

Sobe: Hotel Anissa Beach poseduje 2 dvospratne zgrade sa ukupno 310 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U hotelskoj ponudi se nalaze standardne, superior, family sobe i junior suite. Sobe su prostrane modernog dizajna i dekoracije koje gostima pružaju udobnost. Svaka soba poseduje klima uređaj, kupatilo, fen, TV, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar, wi fi , balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Anissa Beach se nalazi više restorana i barova. Osim pansionskog restorana , gostima je na raspolaganju a la carte restoran, koji je spacijalizovan za jela italijanske kuhinje.Uživajte u jelima u posebnoj atmosferi bašte restorana sa zapanjujućim pogledom na Sredozemno more. Za romantičare i ljubitelje dobrog vina u sastavu hotela je i vinski bar uz more, koji nudi odabrana vina iz različitih delova Grčke. U svom sastavu hotel ima jos 2 bara od kojih je 1 pored bazena ,gde gosti mogu da uživaju u osvežavajućim koktelima ili sveže ceđenim sokovima.

Sport i zabava: U sastavu hotela Anissa Beach se nalaze 2 bazena od kojih je jedan unutrašnji. Spoljašnji bazen se nalazi u srcu bujne bašte sa ležaljkama, gde gosti mogu da se opuste na suncu. Za najmlađe goste hotela je na raspolaganju i dečiji bazen sa ležaljkama, koji je pokriven velikim suncobranom štiteći decu dok uživaju u igri.Gosti hotela tokom boravka mogu da uživaju u nekoliko zabavnih događaja. Živa muzika i večernje zabave koje organizuju animatori hotela zabaviće goste svako veče na različitim mestima.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama