Annaliza Aparthotel

Ispos, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Aparthotel Annaliza se  nalazi u mestu Ipsos, na istoku ostrva Krf. Od peščano-šljunkovite plaže sa koje se pruža pogled na grad Krf, hotel Annaliza je udaljen 150 m, a od samog glavnog grada Krfa udaljen je 16 km.

Sobe: U okviru hotela Annaliza se nalazi 36 apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se apartmani koji se sastoje od jedne spavaće  i dnevne sobe sa komplet opremljenom kuhinjom. Svi imaju kupatilo, fen,  TV, veliki balkon i klimu (koja se doplaćuje).

Hotelski sadržaj: Osim recepcije i lobija, u okviru kompleksa hotela Annaliza se nalazi i spoljasnji bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste hotela Annaliza.  Wi-Fi je dostupan u zajedničkim prostorijama hotela besplatno, a sef gosti hotela mogu koristiti na recepciji uz doplatu. Za goste koji iznajme auto na ostrvu, hotel ima dostupan parking.

Sport i zabava: Na gradskoj plaži Ipsos zastupljeni su razni sportovi na vodi, a u neposrednoj blizini hotela Annaliza nalaze se barovi, klubovi, restorani, prodavnice i stanica autobusa kojim se može doći do glavnog grada Krfa.
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama