Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DOČEK NOVE 2023. GODINE
AZURNA OBALA
Nica, San Remo + Sirmione
29.12.2022-03.01.2023.
6 dana/ 4 noćenja, autobusom
Polazak iz Čačka i Beograda bez doplate
Polazak iz Novog Sada uz doplatu
DODATNA VREDNOST – BESPLATAN OBILAZAK SIRMIONEA NA LAGO DI GARDI

Azurna obala Nova Godina
Redovna cena aranžmana – 335 €
SNIŽENA CENA ARANŽMANA 319 €
-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja.
– Smeštaj u hotelu 3* u Nici (Azurea www.hotel-azurea.com i slični u Nici) na bazi 3 noćenja sa doručkom ( slano – slatki buffet) u 1/2 i 1/2+ 1 sobama ( trokrevetne sobe isključivo na UPIT)
– Smeštaj u hotelu 3* u okolini Vićence na bazi 1 noćenja sa doručkom(doručak kontinentalni)
– Usluge licenciranog vodiča
– Hotelske i gradske takse
– Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Fakultativne izlete
– Antib – Kan – 25€ ,
– Doček Nove Godine u Monte Karlu – 20 €,
– Monako-Monte Karlo – 25 €,
– Ulaznice za muzeje i lokalitete,
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 132 € ,
– Doplata za transfer iz Novog Sada- 25€ ,
– Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove putniika

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.
HOTEL – AZUREA 3* ili sličan u Nici. Hotel Azurea je ponovo otvoren 01. juna 2022. godine, posle kompletnog renoviranja i promene vlasništva. Sada je to veoma prijatan hotel u samom centru Nice. Smešten ja na samo na 2 minuta hoda od Železničke stanice Nica: Sve sobe su klimatizovane. Lokacija je odlična. Englesko šetalište je na 18 minuta hoda. Do Starog grada i trga Cours Saleya stiže se za 20 minuta hoda. Sobe u hotelu Azurea opremljene su flat-screen TV-om, mini-barom i sefom. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tušem. Doručak je na bazi švedskog stola. Hotel Azurea ima lift i recepciju koja radi 24 časa dnevno. WiFi i ostava za prtljagsu besplatni za goste hotela.
1.DAN: ČAČAK – BEOGRAD – VIĆENCA
Polazak iz Čačka u 06:00, iz Beograda u 08:00. (tačno vreme polaska javlja organizator putovanja najkasnije dan pred polazak na putovanje) Prelazak državne granice, vožnja preko Hrvatske i Slovenije  sa usputnim pauzama. Ulazak u Italiju u popodnevnim satima, putovanje pored Trsta, Venecije i Padove. Dolazak i smeštaj u hotel u okolini Vićence u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

2.DAN: SIRMIONE – NICA 
Doručak. Polazak iz hotela u 08:00, vožnja do živopisnog gradića Sirmione na obali jezera Garda. Šetnja do starog grada – utvrđenja Skaliđerijevih. Kraće slobodno vreme za kafu i šetnju pored jezera. Nastavak putovanja, vožnja pored Breše i Kremon, a potom duž Ligurske – Cvetne obale. Ulazak u Francusku u popodnevnim satima. Dolazak u Nicu – kraljicu Azurne obale. Odlazak u hotel , smeštaj. Popodnevni obilazak grada – pešačka zona ulice Žan Medsen, trg Masena, izlazak na Englesko šetalište, stari deo grada , hotel Negresko. Slobodno vreme u pešačkoj zoni. Noćenje.

3.DAN: NICA – ANTIB – KAN – NICA
Doručak. Fakultativni izlet – živopisni Antib sa tvrđavom Kare, stari grad i Pikasov muzej gde se čuvaju slike, crteži i keramika koje je u Antibu stvarao veliki umetnik. Kan-grad filma i svetskog glamura sa starim gradom i kulom Suke, Gradska kuća, Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton. Povratak u Nicu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za pripremu za doček Nove godine. Fakultativni doček u Monte Karlu na trgu Kazino uz muziku, svetlosne efekte i veliki vatromet u ponoć. Srećna Nova 2023-a godina! Povratak u smeštaj u posleponoćnim satima. Noćenje.

4.DAN: NICA – SELO EZ I FABRIKA PARFEMA – MONAKO – MONTE KARLO
Doručak. U podnevnim satima polazak na fakultativni izlet selo Ez i obilazak fabrike esencija parfema i kozmetike Fragonar. Vožnja za Monako živopisnim lokalnim putem sa najlepšim pogledom na Vilfranš i Bolije, mondenska letovališta. Obilazak minijaturne Kneževine: Okeanografski muzej (spolja), deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, palata Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak u Monte Karlo, šetnja do čuvenog Kazina, hotela i kafea Paris. Slobodno vreme. Povratak u Nicu, slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN: NICA – SAN REMO
Doručak. Izlazak iz hotela, slobodno vreme do 14h kada je predviđen polazak iz Nice. Odlazak za Italiju-San Remo, šetnja do Kazina, Ruske crkve i starog grada. Nastavak putovanja, vožnja preko Italije, noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6. DAN: SAN REMO – BEOGRAD – ČAČAK
Dolazak u Beograd/Čačak u prepodnevnim satima. Kraj programa.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,

– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

JNG

Zimovanje

2022 / 2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama