Capo Di Corfu Hotel

Agios Petros, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži na južnom delu ostrva, 2 kilometra od Lefkimija, u Agios Petrosu. Od glavnog grada Krfa i aerodroma hotel je udaljen 45km. Idealan hotel za porodice sa decom.
 
Plaža: Plaža ispred hotela, nagrađena plavom zastavom. Usluge besplatne: peškiri, ležaljke i suncobrani.

Hotelski sadržaj: Okružen zelenilom i lepo uređenim vrtovima hotel modernog dizajna pruža mogućnost svojim gostima da uživaju u brojnim sadržajima: restoran mediteranske i internacionalne kuhinje sa show cooking delom, mediteranski a la carte restoran, grčki restoran, bar pored bazena (10:00h – 01:00h), snek bar (10:00h – 18:30h), lobi bar (17:00h – 01:00h),  dva otvorena bazen sa slatkom vodom, bazen za decu sa slatkom vodom i malim toboganima, teretana, dnevni kursevi pilatesa, kursevi aerobika, kursevi akva fitnesa, odbojka na pesku, fudbal na pesku, vaterpolo kurs, teniski teren, kanu (uz doplatu), jedrenje na dasci (uz doplatu),  dečiji klub, igralište za decu, usluge čuvanja dece (uz doplatu), časovi plesa za decu, spa centar (masaža i svi ostali tretmani u spa centu se dodatno doplaćuju). Bežični internet dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).

Sobe: Hotel u svom sastavu ima nekoliko tipova soba. Superior sobe (oko 22 m2) mogu ugostiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe (treći krevet je pomoćni). Svaka soba ima: klima uređaj, LCD SAT TV, DVD plejer, mini frižider, mini bar (na upit uz doplatu), apart za pripremu čaja i kafe, Wi-Fi internet, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu i sef.

Usluga: Polupansion (doručak i večera se služe po principu švedskog stola).

Kontakt: www.capodicorfu.com
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama