Fortezza Beach Resort

Marmaris , Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 100 km od aerodroma u Dalamanu i 20 km od Marmarisa. Pozicioniran je na obali mora u malom mestu Hisarono. Počeo je sa radom 1995. a poslednji put je renoviran 2012. godine. Zauzima površinu od 65.000 m2.

Plaža:
Gostima je na raspolaganju peščano šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su besplatni dok se peškiri mogu koristiti uz depozit.

Sobe:
Glavna zgrada ima tri sprata i raspolaže sa 284 standardnih (max 2+2 osobe, 26 m2) i 36 family jedinica (dve sobe odvojene vratima, max 3+1 osoba, 46 m2). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, TV, telefon, sef (plaća se), mini bar (pun samo po dolasku), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana (plaćaju se), 4 bara, 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana, 2 sale za konferencije, WiFi, teretana, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, pikado, ulaz u diskoteku, aerobik, akvabik, streličarstvo, bilijar, 2 teniska terena, najam rekvizita za tenis, 2 dečija bazena, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: masaže, časovi tenisa, motorni sportovi na vodi, surfovanje, usluge lekara, dadilje, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

Kontakt:
Tel:+90 252 467 01 10

www.fortezzahotel.com

Napomena:
Izdvojen od buke u živopisnom okruženju. Šatl bus dva puta dnevno prevozi goste do grada besplatno
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama