Grecotel Daphnila Bay Dassia

, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u regiji Komeno, na 6 km od centra Dasije i 12 km od grada Krfa i aerodroma. U idiličnom je okruženju, na samoj plaži.

Plaža:
Plaža je peščano-šljunkovita. Gostima su na raspolaganju peškiri za plažu besplatno.

Hotelski sadržaj:
Spoljašnji bazen sa slatkom vodom, bazen za decu, mogućnosti za jogu i pilates, fitnes centar, mogućnosti za košarku, mali fudbal, streljaštvo, mini-golf i jahanje (4 km od hotela), stoni tenis, bilijar (uz doplatu), teniski tereni i lekcije tenisa (uz doplatu), glavni restoran, grčka taverna, a la carte restoran internacionalne kuhinje i a la carte restoran azijske kuhinje, bar kod bazena, bar kod plaže, lobi bar, večernja animacija za odrasle (6 puta nedeljno).

Sobe:
Sve sobe imaju: balkon, peškire za plažu, fen za kosu, telefon, toaletni pribor, SAT TV, klima uređaj, ketler, mini-bar, sef, besplatan Wi-Fi. Superior sobe sa pogledom na vrt ili more veličine su 28 m2. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe – francuski krevet ili dva standardna kreveta, treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Porodični bungalovi imaju 42 m2 – francuski krevet i dva standardna kreveta za decu. 

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
https://www.daphnilabay.com/ 

Napomena:
Kada su u pitanju Grecotel hoteli, visok nivo usluge je zagarantovan. Sam objekat nalazi se u zelenilom ispunjenom okruženju, u jednoj od najlepših regija Krfa. Gosti su u mogućnosti da koriste i neke od restorana hotela Eva Palace i Corfu Imperial, koji pripadaju istom lancu i nedaleko su Daphnila Bay hotela.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama