Hanioti Melathron

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Hanioti Melathron se nalazi u regiji Kasandra, u mestu Hanioti. Hotel  Hanioti Melathron udaljen jeod plaže 100 m, dok je od centra Haniotija udaljen 200 m. Hotel Hanioti Melathron je renoviran 2014. godine. Pogodan je i dobra preporuka za goste koji vole kvalitetan odmor, blizinu centra mesta, kao i noćni život.

Sobe: Hotel Hanioti Melathron ima ukupno  50 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i superior sobe. Standard sobe imaju 17m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe imaju takođe  17m², renovirane su 2017 i 2018 godine i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Sve sobe hotela  Hanioti Melathron imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, klima uređaj i balkon

Hotelski sadržaj: Hotel Hanioti Melathron pored glavnog restorana gde se polužuju pansionski obroci poseduje i bar u hotelu,  snack bar i bar pored bazena. Gosti u njima mogu da konzumiraju razne vrste lokalnih pića, kafa, sokova i laganih obroka.  Od ostalih usluga gostima hotela Hanioti Melathron su na raspolaganju rent a car, sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, TV sala, parking koji se doplaćuje  5e dnevno, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Hanioti Melathron u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Hanioti Melathron takođe ima i manji bazen za decu. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama