Hotel Coral Blue

Gerakini, Sitonija

Opis destinacije

Na samo 75km od Soluna, 14km od Nea Moudanie i 43km od Neos Marmarasa, na ulasku na Sitoniju, nalazi se mesto Gerakini. Pozicija je odlična za one koji bi da istovremeno budu blizu Soluna i egzotičnih plaža Sitonije. Već godinama letovalište je poznato po velikom hotelu Gerakina Beach koje ima skoro 600 soba i sa sadržajima koji su, većinom, dostupni svim gostima letovališta Gerakini. U gustom zelenilu mediteranske vegetacije, mesto je okruženo maslinjacima i peščanom obalom zaliva Toroneos. Duga plaža poznata je po belom pesku i kristalno čistom moru. Mesto je dobro snabdeveno sa nekoliko marketa, restorana i taverni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Coral blue se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Hotel Coral blue je okružen zelenilom, nalazi se na samoj peščanoj plaži, u mestu Gerakini.

Sobe: Hotel Coral blue poseduje  67 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, loft sobe, family sobe sa krevetima na sprat i family connecting sobe (dve sobe povezane vratima). Standard sobe imaju 20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe imaju 28m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Loft sobe imaju 20m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Family sobe sa krevetima na sprat imaju 28m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat. Family connecting sobe (dve sobe odvojene vratima), imaju 40m², sastoje se iz dve spavaće sobe sa bračnim krevetima ili sa po dva odvojena kreveta. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. Napomena: krevetac je na upit i doplaćuje se 3e dnevno na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Coral blue u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Coral blue ima glavni bar, snack bar, bar na plaži kao i kafeteriju gde se gosti hotela mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa, laganih obroka i poslastica. Hotel Coral blue takođe ima i tavernu gde se služe grčka tradicionalna jela. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Gosti hotela Coral blue imaju mogućnost korišćenja ležaljki i suncobrana na plaži uz doplatu. Takođe mogu da koriste teren za odbojku, košarku, sto za stoni tenis i bilijar. Najmlađima je namenjeno dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama