Hotel Delfin SB

Sunčev Breg, Bugarska

Opis destinacije

Sunčev breg je najveće letovalište na bugarskom primorju. Najveće, najdinamičnije, napoznatije i najpopularnije, nalazi se u na jugoistoku Bugarske u zalivu između Nesebara i Sveti Vlas, nekih 30-ak kilometara od Burgasa. Od granice na Gradini, tj. Kalotini, u zavisnosti od gužve, koja u letnjim danima ume da bude od 30 do 120 minuta, treba vam opuštenom vožnjom oko 6 sati da stignete . Dočekaće vas plaža dugačka oko 10 km koja je na nekim mestima široka i do 100 m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Delfin nalazi se u južnom delu Sunčevog Brega, na oko 2km od centra grada, na oko 200m od plaže i oko 2km od Nesebra. Hotel svojom odličnom lokacijom i blizinom plaže predstavlja savršeno je mesto za zabavu i rekreaciju i preporučuje se mladjim osobama.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, Wi-Fi internet, fitness, spoljašnji bazen sa odeljkom za decu, , mini aqua park, tobogan, stoni tenis, dečija igraonica.

Sobe:
Hotel poseduje 62 kompletno opremljene sobe. Sve sobe poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar ili frižider, klimu, Wi-Fi internet (uz doplatu), kupatilo sa kadom ili tušem, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na more.

Usluga:
Usluga može biti na bazi noćenja sa doručkom, polupansionom ili punim pansionom (doručak i večera - švedski sto, ručak - meni).

Kontakt:
www.delfinhotel.eu 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama