Hotel Golden Sands

Agios Georgios, Krf

Opis destinacije

Krf je ostrvo lepih plaža, lepe prirode, prelepog glavnog grada, prepoznatlljive srdačnosti ugostitelja… ali svakako našim turistima blisko obzirom na istoriju koja je izmedu nas i Krfa napravila neraskidivu vezu - Krf je bilo „ostrvo spasa“ tokom I svetskog rata za srpsku vladu i vojsku. Glavni grad ostrva KRF krase palate, tvrđave, pozorište u stilu italijanske renesanse, kao i muzeji sa vrednim eksponatima. Stari grad koji se nalazi izmedu dve tvrđave ulepšavaju trgovi i fontane, i uske popločane ulice prepune taverni barova. Takode, nezaobilazan deo posete ostrvu čine mesta vezana za srpsku istoriju u vreme Prvog svetskog rata kada su vlada i vojska izmešteni na ovo ostrvo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
hotel Golden Sands se nalazi 180 m od peščane plaže (prelazi se ulica), u mestu Agios Georgios na jugozapadnoj strani ostrva, 33 km od grada Krfa i 31 km od aerodroma. Hotel ima 66 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, bazen, bazen za decu, igralište za decu, sef, teniski teren, mini teren za košarku, besplatan wi-fi internet u zajedničkim prostorijama, parking.

Standardne i porodične sobe:
klima uređaj, TV, telefon, wi-fi internet, frižider, fen, kupatilo, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ doručak, ručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela), hladna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

http://www.corfugoldensands.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama