Hotel Grand Hotel Bansko

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.<br /> Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Grand Hotel Bansko se nalazi u blizini starog grada Bansko i 2 km od gondole. Jedan je od najtraženijih hotela u Banskom. Hotel ima 100 soba i apartmana.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, lobi bar, lounge bar,  kazino, dečija igraonica, spa centar, kozmetički salon, frizerski salon, vitaminski bar, masaža, fitnes, solarijum, parno kupatilo, 4 saune, đakuzi, zatvoreni bazen, konferencijska sala, internet, parking.

Besplatne usluge:
korišćenje bazena, đakuzi, sauna, parno kupatilo, fitnes, skijašnica za sopstvenu opremu, wi-fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parking sa ograničenim brojem mesta.

Standardne, luks i executive sobe i apartmani:
SAT TV, mini bar, telefon, kupatilo, fen.Standardne sobe: dva odvojena kreveta. Luks sobe: malo veće kvadrature od standardne, dva odvojena kreveta i fotelja na razvlačenje. Executive sobe: veće kvadrature i bolje opremljenosti od standardne, francuski krevet, bade mantil, papuče. Apartmani za 4 osobe:jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom narazvlačenje.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Napomena: Doplate za Božićnu večeru 25.12. i za Novogodišnju večeru 31.12. su obavezne, standardna večera neće biti poslužena. Deca 0-5.99 g ne plaćaju večeru ali imaju mesto i obrok.

USLOVI ZA OTKAZ REZERVACIJA SA POPUSTOM ZA RANE UPLATE:
Svaki otkaz i promena rezervacije sa popustom za rane rezervacije ima 100% troškove promene/otkaza.
 

 http://www.grandhotelbansko.bg/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Video

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama