Hotel Hilton Dalaman Sarigerme Resort and Spa

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, nekada značajna trgovačka luka, danas je sve prestižnije letovalište koje osvaja lepotom netaknute prirode i pešcano-šljunkovitim plažama. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Na obali, 12 kilometara od centra grada je Oludeniz – Plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

na velikoj peščanoj plaži, 2km od centra mesta Sarigerme, 20 km od aerodroma Dalaman. Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, u blizini ušća reke Dalaman u Egejsko more. Hotel ima 422 sobe.

Hotelska ponuda
 nekoliko otvorenih i zatvorenih bazena, aquapark sa ukupno osam tobogana za decu i odrasle, glavni restoran i pet a la carte restorana uz obaveznu rezervaciju i doplatu, tri sneck restorana, bar street i pet drugih barova, poslastičarnica, dečiji klub, mini zoo park, spa i wellness, sportski tereni i drugo.

 Za najmlađe: mini club za bebe od 0-3 godine, radi od 10.00 -12.30,14.30 -18.00 i 20.30 -22.00h, za decu od 4-7 godina i od 8-10 godina. Veliki broj organizovanih radionica, animacija za decu, dečiji šou, mini disco i drugo. Poseban program za tinejdžere od 11-15 godina.

Sportske aktivnosti: fudbal, tenis na šest terena, odbojka na plaži, košarka, zumba, skvoš, stoni tenis, mini golf, badminton.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sobna usluga, a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi osim za doručak, premium pića, šampanjac,  telefon, fax, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, Spa i beauty centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa,  radnje u okviru hotela, usluge doktora.

 Ležaljke, peškiri, suncobnrani su besplatni.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama