Hotel Iberostar Selection Kuriat Palace

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Iberostar Selection Kuriat Palace nalazi se u turističkoj zoni Skanes-Monastir, na prelepoj plaži od belog peska, na kilometar od šoping zone Skanesa i u neposrednoj blizini aerodroma u Monastiru. Od aerodroma u Tunisu hotel je udaljen 180 km, dok od aerodroma u Monastiru transfer je svega kilometar. Grad Monastir udaljen je oko 7 km od hotela, a Sus oko 15 km.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, tri bazena, mini klub, teretana, joga, teren za odbojku, animacija za decu i odrasle, igralište, tri tobogana, Wi-Fi internet, parking. Fitnes centar, unutrašnji bazen, hamam, sauna, masaže su uz doplatu.

Sobe:
klima uređaj, LCD SAT TV, mini bar, Wi-Fi internet, kupatilo, balkon ili terasa.

Ishrana: sve uključeno, glavni obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak (06:30-10:00), kasni doručak (10:00-11.30), ručak (12:30-14:00), užine – kolači, palačinke, pica, salate, voće (15:00-17:30), večera (18:30-21:00), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10:00-00:00. Internacionalna alkoholna pića se dodatno plaćaju.

Napomena:
hotel je potpuno renoviran 2019. godine.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama