Hotel Ilio Mare

Skala Prinos, Tasos

Opis destinacije

Tasos predstavlja jedno od lepših ostrva u Grčkoj za letovanje 2021 godine. Tasos je najsevernije grčko ostrvo i veoma je blizu kopna. Na Tasosu je ponuda velikog broja hotela i apartmana koji mogu biti dobar izbor za Vaše letovanje 2021. Od Solunske regije do Tasosa, odnosno do mesta odakle polazi trajekt za Tasos, vodi oko 200 km dobrog autoputa, a od oblasti Istočna Makedonija i Trakija Tasos je udaljen svega 8 kilometara. Na Tasosu se svojoj lepotom, sadržajem i plažama posebno izdvajaju mesta Potos, Limenas, Limenaria sa izuzetno bogatom ponudom hotelskog i apartmanskog smeštaja. Tasos ima oko 400 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 100 kilometara. Manja mesta poput Skala Rachoni, Skala Potamia, Tripity, Makryammos ili Pefkari sa svojim prepoznatljivim hotelima i apartmanima takodje predstavljaju rado posećene destinacije naših gostiju. Ipak, ono po čemu je ovo ostvo poznato je prijatna klima, mnogobrojne fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Ilio Mare je jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu Tasosu, okružen zelenilom, nalazi na sopstvenoj plaži. Od mesta Skala Prinos i luke udaljen je 1 km. Grad Limenas je udaljen oko 18km. Nalazi se na listi 100 najluksuznijih hotela destinacije Grčka.

Sobe: U svom sastavu sadrži 150 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, SAT TV, klima uređaj, mini bar, sef i balkon. Standardne sobe gledaju na dvorište/maslinjake ili na more, veličine su cca 20 kvm namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe imaju pogled na baštu, veličine su 40 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj/sofa). Junior suite su istog sadržaja kao i superior sobe, a imaju bočni pogled na more. Porodične sobe (family room) imaju pogled na baštu i namenjene su za smeštaj 2-4 osobe i sastoje se iz 2 standardne sobe povezane kliznim vratima, imaju 2 kupatila. Suite sa pogledom na baštu su veličine cca 60 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka  (pomoćni ležaj/sofa) odvojenog kliznim vratima. Suite sa pogledom na more su veličine cca 40 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka  (pomoćni ležaj/sofa) odvojenog zavesom.

Hotelski sadržaj: Hotel Ilio Mare ima 3 restorana od kojih je jedan a la carte kao i jednu tavernu specijaliizovanu za jela grčke kuhinje. Osim restorana u ponudi su 3 hotelska bara od kojih je jedan pored bazena. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje parking, wi fi konekciju na javnim površinama (uz doplatu), servis za prane i peglanje veša.

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju dva spoljašnja bazena od kojih je jedan dečiji. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su fitnes centar, teniski teren i teren za odbojku na plaži. Hotel sa posebnom pažnjom pristupa najzahtevnijim gostima, te se u sastavu nalazi wellness centar koji u ponudi ima sobe za masažu, razne kozmetičke tretmane i frizerski salon. Na plaži se svakog dana održavaju časovi yoge. Najmlađi gosti imaju svoj kutak, namenjeni su im mini klub kao i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama