Hotel Kamari Beach

Potos, Tasos

Opis destinacije

Tasos predstavlja jedno od lepših ostrva u Grčkoj za letovanje 2021 godine. Tasos je najsevernije grčko ostrvo i veoma je blizu kopna. Na Tasosu je ponuda velikog broja hotela i apartmana koji mogu biti dobar izbor za Vaše letovanje 2021. Od Solunske regije do Tasosa, odnosno do mesta odakle polazi trajekt za Tasos, vodi oko 200 km dobrog autoputa, a od oblasti Istočna Makedonija i Trakija Tasos je udaljen svega 8 kilometara. Na Tasosu se svojoj lepotom, sadržajem i plažama posebno izdvajaju mesta Potos, Limenas, Limenaria sa izuzetno bogatom ponudom hotelskog i apartmanskog smeštaja. Tasos ima oko 400 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 100 kilometara. Manja mesta poput Skala Rachoni, Skala Potamia, Tripity, Makryammos ili Pefkari sa svojim prepoznatljivim hotelima i apartmanima takodje predstavljaju rado posećene destinacije naših gostiju. Ipak, ono po čemu je ovo ostvo poznato je prijatna klima, mnogobrojne fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Kamari Beach Hotel se nalazi u mestu Potos, oko 1km od centra, na samom kraju peščane plaže. Ovaj butik hotel sa odličnom lokacijom i moderno uređenim sobama i apartmanima je idealan izbor za opustanje i beg od svakodnevnice uz prelep pogled na Egejsko more.

Sobe: Kamari Beach Hotel u svom sastavu poseduje 35 smeštajnih jedinica, pogodnih za parove I porodice. U ponudi turisticke agencije Odeon World Travel je nekoliko različitih kategorija soba, sa pogledom na more ili dvorište. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Kamari Beach Hotel pored glavnog restorana sadrži i a la carte restoran, bar, bar kod bazena. Od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju recepcija, sef na recepciji, ostava za prtljag, parking, usluga hemijskog čišćenja/pranja veša, Wi-Fi internet na javnoj teritoriji hotela, doktor na poziv, mini-market u blizini hotela.

Sport i zabava: U sklopu Kamari Beach Hotela se nalazi otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za korišćenje, kao i dečiji bazen. Ležaljke i suncobrani na plaži se mogu koristiti uz doplatu. Za razonodu gostima je na raspolaganju mala teretana, bilijar, teniski teren, a za najmladje goste dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama