Hotel Malibu

Albena, Bugarska

Opis destinacije

Albena spada u najatraktivnije destinacije za letovanje na obali Crnog mora. Albena se nalazi se 30 km od Varne, sa kojom je povezana autobuskim prevozom i 13 km od letovališta Zlatni Pjasci. Izgrađena u posebnom arhitektonskom stilu Albena predstavlja svojevrstan resort, koji izlazi na plažu dugu 7 km i široku 150 m, sa mnogobrojnim hotelima u ponudi. U zaleđu Albene je veliki prirodni rezervat Baltata. Duž obale Albene, u ponudi je i veliki broj barova, restorana i diskoteka, a za najmlađe goste tu su igrališta i dečiji parkovi. Plaža sa plitkom vodom omogućava ljubiteljima sportskih aktivnosti bavljenje mnogim sportovima na vodi kojima možete upotpuniti svoje letovanje u Albeni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Malibu se nalazi u letovalištu Albena. Hotel je od peščane plaže udaljen 150 m. Smešten je u samom centru Albene, dok je od aerodroma u Varni udaljen 40 km.

Sobe: Hotel Malibu u svom sastavu ima 157 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređa,mini bar i terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Malibu se nalazi glavni restoran i nekoliko barova. Gostima je na raspolaganjulobby i bar pored bazena. Wi-Fi je dostupan besplatno u javnim prostorijama (agencija ne snosi odgovornost u slučaju lošeg protoka ili preopterećenosti mreže).

Sport i zabava: U sastavu hotela Malibu nalazi se spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. Na plaži letovališta Albena postoji mogućnost bavljena raznim sportovima na vodi.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama