Hotel Radin

Terme Radenci, Slovenija

Opis destinacije

Terme Radenci su najpoznatiji banjski centar u Sloveniji sa tradicijom dugom više od 130 godina. Terme Radenci su se razvile u pokrajini Pomurje, uz samu reku Muru, zahvaljujući visokom kvalitetu mineralne i termalne vode. Mineralna i termalna voda - Još davne 1882. godine blagotvorna termalna voda korišćena je u lekovite svrhe, a danas gosti piju mineralnu vodu direktno iz njenog izvora. Prema sadržaju ugljen-dioksida ovo je jedna od najbogatijih mineralnih voda u Evropi. Zahvaljujući svom hemijskom sastavu obe vrste vode, termalna i mineralna, imaju lekovita i blagotvorna dejstva na čitav organizam. Stabilizuju krvni pritisak, ubrzavaju varenje, neutrališu višak želudačne kiseline, blagotvorno utiču na bubrege i urinarni trakt, regulišu neravnotežu minerala u organizmu. Danas Terme Radenci svojim gostima nude savremene zdravstvene i preventivne programe, koji se svakako temelje na dugogodišnjoj tradiciji lečenja i svakako upotpunjuju wellness i spa ponudu turističke agencije Odeon World Travel. Čuvena mineralna voda slatina iz Radenaca, termalna voda, netaknuta priroda, blago podneblje sa više od 250 sunčanih dana godišnje, pored lečenja i preventive, idealni su za odmor, uživanje i relaksaciju. Pokraj reke Mure gosti mogu da šetaju, da voze bicikl ili da odu čamcem do ostrva ljubavi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Za cenovnik kontaktirajte agenciju.
Hotel Radin 4*

Nalazi se u samom centru lečilišta i povezan je sa hotelom Izvir, kao i sa termalnim kompleksom. Hotel Radin je najveći hotel u ovim termama i ima ukupno 291 sobu, od kojih svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, radio, sef, mini bar i balkon. Deo soba je klimatizovan i te sobe imaju francuske balkone. U sastavu hotela su restoran, bar, bar sa izvornom mineralnom vodom, frizerski salon i prodavnice.

TERMALNI KOMPLEKS obuhvata površinu od 1.420 m2 i sadrži unutrašnji bazen sa običnom vodom za rekretivno plivanje, unutrašnji i spoljašnji bazen sa termo-minerealnom vodom, unutrašnji bazen sa toplim izvorima 37° C, bazene za decu sa običnom i termalnom vodom, bazen za kneipp sa hladnom vodom, slapove, podvodne masaže i atraktivnu brzu reku.

MEDICO WELLNESS CENTAR CORRIUM gostima nudi 6 različitih vrsta sauna, klasične masaže ili masaže toplim i hladnim kamenjem, a Beauty Studio je namenjen tretmanima nege lica i tela. Nadaleko su poznate kupke sa mineralnom vodom bogatom ugljen-dioksidom koje blagotvorno deluju na jačanje organizma, naročito na srce i cirkulaciju, a istovremeno opuštaju i prijaju. Terme Radenci su među prvim termama u Sloveniji koje su otvorile AYURVEDA CENTAR i na ovaj način dopunile svoju wellness ponudu. Ovde gosti mogu da uživaju u masažama sa uljima koje se izvode prema drevnoj indijskoj tehnici.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama