Ideal Prime Beach

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris se nalazi na egejskoj obali Turske, od aerodroma Bodrum je udaljen 140km, dok je od aerodroma Dalaman na 90km udaljenosti. Ovaj živopisni gradić okružen je plantažama limuna I borovom šumom koja se u nenaseljenim delovima spušta do same obale. Duž glavnog šetališta Marmarisa prolazi se pored plaže sa jedne strane, dok se na drugoj strani se nalaze hoteli, restorani i barovi. U Marmarisu se prepliću moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Noćni život je nešto po čemu je centar Marmarisa prepoznatljiv. Bar street, je prepun diskoteka, klubova i kafića koji rade do 5h. Posebna atrakcija su turske večeri, na kojima možete osetiti tradicionalni duh Turske. Ičmeler je gradić koji je povezan sa Marmarisom, predstavlja popularno turističko mesto u velikoj lepoj uvali. Mesto je idealno za porodično letovanje, izolovano od buke i galame, a opet ne predaleko od glavnih gradskih dešavanja grada Marmarisa. Obala Marmarisa ima prelepe plaže. Duž plaža nalaze se hoteli, restorani i barovi koji imaju kompletnu ponudu hrane i pića. Uglavnom su peščane sa delovima na kojima ima i šljunka. U centru grada nalazi se Folk plaža, koju posećuje i lokalno stanovništvo. Uzunyali plaža, poznata kao Long beach je peščana plaža dugačka oko 10 km, koja spaja Marmais sa Ičmelerom. Na svim plažama možete uživati u sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Ideal Prime Beach  hotel nalazi se u Marmarisu, od privatne peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, deli ga šetlište. Od centra Marmarisa, u kom se nalazi mnoštvo restorana, kafića, prodavnica i bazar, udaljen je 2,5 km. Do centra se lako štiže dolmušima koji staju ispred samog hotela. Aerodrom u Bodrumu se nalazi na 140 km, a aerodrom Dalaman na 110 km udaljenosti.

Sobe: Hotel Ideal Prime Beach  u svom sastavu ima 632 smeštajne jedinice, podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef , mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Ideal Prime Beach pored pansionoskog restorana, gostima su na raspolaganju a la cart restoran, 6 barova, od kojih jedan radi 24 h dnevno i poslastičarnica. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju usluge pranja i sušenja veša, kao i usluge doktora na poziv.

Sport i zabava: U sastavu hotela Ideal Prime Beach nalaze se  3 spoljašnja bezena od kojih je jedan sa toboganima , dečiji bazen i unutrašnji bazen. Pored turskog hamama i saune spa centar Ideal Prime Beach hotela sadrži prostorije za različite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane . Ljubitelji aktivnog odmora mogu se razonoditi u fitnes centru ili igrajući stoni tenis, bilijar, pikado, dok na gradskoj plaži mogu uživati u pojedinim sportovima na vodi. Za najmlađe goste hotel Ideal Pear Beach obezbedio je mini klub sa profesionalnim timom animatora i mini disko. Hotel Ideal Prime Beach ima obezbeđenu dnevnu i večernju animaciju za odrasle i decu.
1.dan  Beograd – Marmaris
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Dalaman direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan Marmaris
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Marmaris – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama