Lilia Hotel

Zlatni Pjasci, Bugarska

Opis destinacije

Zlatni pjasci (u prevodu sa bugarskog jezika – „zlatni pesak“) je jedno od najstarijih i najvećih letovališta i letnjih odmarališta u Bugarskoj. Nalazi se neposredno, na samo 17 km severno og grada Varne, a blizu istoimenog nacionalnog parka prirode – „Zlatni pjasci“. Zbog čega se ovo mesto zove baš „zlatni pesak“ je potpuno jasno – čim se ugledaju prvi prizori prelepih plaža jasno je da je zlatni pesak kojim su posute „kumovao“ i „krstio“ ovo mesto. Dužina obale u ovom delu crnomorskog primorja je 3.5 km, široka je i ravna, a ne nekim mestima je široka i 100m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Lilia nalazi se u prvom redu do plaže, na oko 50m od plaže i oko 1km od centra mesta Zlatni Pjasci. Hotel je okružen zelenilom i predstavlja pravu oazu blizu mora.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, a la carte restoran, tavernu, lobby bar, pool bar, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, konferencijsku salu sa pratećom oprmom, parking (do popune mesta, uz doplatu), saunu, fitnes, salon lepote, medicinski blok, spoljašnji bazen sa dečijim odeljkom, stoni tenis, bilijar.

Sobe:
Hotel poseduje 229 kompletno opremljenih soba i apartmana. Sve sobe i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini bar, klimu, Wi-Fi internet (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe i apartmani mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili more. 

Usluga:
Usluga je na bazi polupansionona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.hotellilia.com 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama