Maxx Royal Belek Golf

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 35 km od aerodroma u Antaliji, 45 km od grada, a na samoj obali mora. Sagrađen je 2011. godine i zauzima površinu od 1.050.000 m².

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži. Bar, ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od glavne zgrade sa 8 spratova, Terrace zgrade sa 5 spratova, šestospratne Maldivi vile i 31 dvospratne Albatross vile, a ima i tzv. predsedničke vile.
U glavnoj zgradi ukupno ima 309 suite soba (za max 3+1 osobe, površine 80 m²), 34 dvosobnih family suite roof soba (površine 140 m², za boravak max 6 osobe), 33 dvosobnih family suite soba (površine 100 m², za boravak max 5 osoba), 10 dvosobnih laguna duplex suite soba (površine 135 m², max 6 osoba),
Terrace zgrada (sa sobama sa pogledom na vrt ili bazen), ima 80 dvosobnih teracce laguna family suite soba, za max 4 + 1 osobu, površine 100 m² (sa 2 spavaće sobe, 2 kupatila, 2 balkona ili terasom sa direktnim pristupom na bazen). Vile: 6 jednosobnih Maldives vila, s pogledom na more, imaju direktan pristup na bazen, terasu, dnevni boravak, kupatilo sa tuš kabinom, za max 3 osobe, površine 80 m², zatim Albatross ville na 2 nivoa ili sa 3 sobe i predsednička vila, za max 9 osoba površine 350-435 m² (4 spavaće sobe, 4 kupatila). Svaka soba ima centralni klima uređaj, mini bar (dopunjuje se dnevno), TV, telefon, sef (besplatno), internet pristup - besplatan, fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
2 glavna i 5 a’la carte restorana (italijanski, turski, riblji, sa jelima dalekog istoka plaća se rezervacija), vegetarijanski restoran, dijetetski, 15 barova, unutrašnji bazen, 7 bazena, 2 dečija bazena, 23 konferencijske sale, SPA centar, prodavnice, sale za sastanke, tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik, odbojka na plaži, osvetljenje teniskih terena, košarka, muzika uživo, animacioni program, 9 teniskih terena, stoni tenis, 3 mini bioskopa, mini klub (4-7 god) midi klub (8-12 godina), klub za tinejdžere (13-17 godina), dečiji meni, mini disko. Plaća se: frizer, doktor, dadilja, iznajmljivanje profesionalnih teniskih reketa, časovi ronjenja, tenisa i jedrenja, motorni sportovi na vodi, korišćenje profesionalnih fudbalskih terena, golf (18 rupa).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: 
Tel: +90 242 710 27 00
www.maxxroyal.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama