Miramare Beach Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi oko 60 km od aerodroma u Antaliji, 10 km od Manavgata, 6 km od Sidea, na samoj obali mora. Renoviran je 2019. godine i zauzima površinu od 40.000 m².

Plaža: 
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, gde su ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri kao i bar za plažu besplatni za goste hotela.

Sobe: 
Hotelski kompleks čine dve petospratne zgrade i superior vila koje raspolažu sa sa 276 soba koje se dele na: 203 standardne sobe (od toga su dve za osobe sa posebnim potrebama, max 3 osobe, 30 m²), 5 superior soba u glavnoj zgradi (max 2 osobe, 34 m²), 12 superior soba u vilama (max 2+1 osoba, 32 m²), 18 porodičnih soba (max 3+1 osoba, 35 m²) i 12 superior porodičnih soba (2 sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 42 m²). Svaka soba ima: centralni klima uređaj, kupatilo, fen, Wi-Fi internet (uz doplatu), TV, telefon, mini-bar (besplatno), sef (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj: 
Glavni i 2 a’la carte restorana (italijanski i mediteranski – jednom u toku boravka besplatno se uz obaveznu rezervaciju), Wi-Fi internet, 4 bara,  spoljašnji i unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana, sauna, teretana, tursko kupatilo, aerobik, akvabik, stoni tenis, košarka, stoni fudbal, 4 teniska terena, pikado, boćanje, odbojka na plaži, animacija, diskoteka, dečije igralište, dečiji bazen i 3 vodena tobogana, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: doktor, masaža, spa centar, frizer, bilijar, motorni sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, iznajmljivanje teniskih rekvizita, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 756 11 11

www.miramarehotels.com

Napomena: 
Hotel je renoviran 2019 godine i pogodan je za porodičan odmor.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama