Papillon Zeugma Relaxury

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderna turistička zona koja se nalazi na oko 30km udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Karakterističan je po golf terenima, najluksuznijim rizortima, besprekorno uređenim vrtovima koji su smešteni duž duge peščane plaže. Belek spada u najzelenije regije Turske jer obiluje šumama borova i eukaliptusa. Predstavlja krunu turizma Turske uzimajući u obzir kvalitet koji pruža. Koncept hotela u regiji Belek je poput turističkih naselja, te gosti koji odsedaju u ovakvoj vrsti rizorta nemaju potrebe da ga napuštaju budući da se o njihovoj zabavi i potrebama brine stručni tim ljudi u okviru svakog rizorta. Upravo ovde su nastali najluksuzniji i najkompletniji turistički kompleksi zahvaljujući kojima regija Belek živi čitave godine. Uzimajući u obzir prirodno okruženje i golf terene, sezona u Beleku traje 12 meseci. Osim golfa, popularan sport je i fudbal, budući da Belek ima terene napravljene po najvišim svetskim standardima, te timovi iz čitavog sveta ovde mesece provode pripremajući se. Osim brojnih sportskih prednosti, prirodnog bogatska, luksuznih hotela, Belek od 2017-e godine ponosno u svojoj ponudi ima i tematski park Land of Legends. Tematski park Lend of Legends poseduje veliki tržni centar, brojne restorane i barove, kanale kojima se možete provozati gondolama poput onih u Veneciji, najatraktivnije vodene tobogane, roller coaster-e, bazen za surfovanje, delfinarijum, predstave zabavnog karaktera sa pingvinima sa Madagaskara, kitovima, fokama ili se pak možete diviti nekoj vrsti iz porodice velikih mačaka. Ovakva vrsta parka je jedinstvena u ovom delu Evrope, može se porediti sa onima u Parizu i Londonu, ali je u odnosu na te kompletniji i sadržajniji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Papillon Zeugma Relaxury se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, 4 km od centra Beleka i 35 km od aerodroma u Antaliji. U celosti je renoviran 2014/2015-e godine.

Sobe: Hotel Papillon Zeugma Relaxury  u svom sastavu ima ukupno 369 soba podeljenih u više kategorija. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, ketler za čaj ili kafu, wi fi internet konekciju i sef.

Hotelski sadržaj: Gostima su osim glavnog restorana na raspolaganju i 5 a la carte restorana sa specijalitetima mediteranske, turske, internacionalne i azijske kuhinje. Osim restorana, hotel poseduje brojne barove u kojima se u toku dana i večeri služe različite vrste osvežavajućih napitaka, užina i poslastica. Od dodatnih sadržaja hotel ima servis za pranje i peglanje veša, usluge lekara i menjačnicu.

Sport i zabava: Gostima hotela Papillon Zeugma Relaxury su na raspolaganju 2 spoljašnja bezena, unutrašnji bazen i đakuzi. Najmlađi i najvažniji gosti imaju svoj bazen sa vodenim toboganima, mini i junior klub, mini diskoteku, a od zabavnih aktivnosti u ponudi su kuglanje, pikado, mini fudbal i igraonica sa profesionalnim timom animatora. Od sportskih aktivnosti gostima su na raspolaganju fudbalski tereni, a za najzahtevnije goste hotelPapillon Zeugma Relaxury u ponudi ima spa centar koji poseduje tursko kupatilo, saunu, sobe za piling, kozmetičke i luksuzne tretmane za negu lica i tela.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama