Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PARIZ & DIZNILEND
Bajka koja vam je na dohvat ruke, Diznilend ovog leta

U CENU JE UKLJUČENO PANORAMSKO RAZGLEDANJE PARIZA I ULAZNICA ZA DIZNILEND
Avion
4 dana / 3 noćenja

Putovanje Standard soba, Noćenje i doručak
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 1.069
po osobi po boravku

POPUSTI
First minute popust
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 70.00
po osobi po boravku
Popust za dete 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 140.00
po osobi po boravku
Popust za prvo dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 240.00
po osobi po boravku
Popust za drugo dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe
10.10.2023. - 13.10.2023.
€ 330.00
po osobi po boravku

* Mogućnost doplate za uslugu Polupansion, odnosno večere u hotelu u iznosu od 99 eur za odrasle, za decu 43 eur. Iznos se odnosi na ceo boravak od tri noćenja. Plaća se prilikom rezervacije.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO
- prevoz avionom na relaciji Beograd – Pariz – Beograd
- Aerodromske takse (u trenutku objavljivanja programa iznose 95 eura. Ovaj iznos je podložan promeni i biće konačno utvrđen dva dana pre početka putovanja. Eventualna doplata se vrši u poslovnicama Olympic Travel-a ili kod ovlašćenih agencija)
- smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u hotelima sa 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom
- panoramsko razgledanje Pariza i ulaznica za Diznilend
- usluge vodiča agencije na srpskom jeziku
- troškovi organizacije i realizacije putovanja.
- svi transferi navedeni u programu

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO
- fakultativni izleti – minimum za realizaciju 15 putnika
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- individualni troškovi i usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
Hotel Grand Magic hotel 4* se nalazi na osam minuta vožnje do Diznilenda, šatl busom koji je besplatan za goste hotela. Veće hotelsko zdanje u vidu rizorta, na lepom posedu koje obiluje zelenilom i oslanja se na malo jezero. Svih 396 soba i suitova su kompletno renovirani. Hotel je tematski, sa mnoštvom atraktivnih prostorija i sadržaja za decu i odrasle. Glavni restoran Chez Maurice, u kojem se služi bogat i raznovrsan doručak i večera pod opcijom. Od pratećih sadržaja za relaksaciju i zabavu, na raspolaganju je zatvoreni bazen koji se greje, sa odvojenim delom za decu. Fitnes soba, kao I igraonica sa različitim tematskim igrama za mladju i stariju decu. Booking.com / Expedia recenzije 8,2.
1. dan 04. 06./20.08. 2023. BEOGRAD – PARIZ (PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA) – DIZNILEND
Sastanak učesnika putovanja na međunarodnim polascima aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu u 04:30h. Poletanje aviona za Pariz u 06:40h (let JU 310), predviđeno vreme sletanja je u 09:15h. Po sletanju i obavljanju carinskih i aerodromskih procedura na aerodromu Šarl de Gol, u pratnji licenciranog vodiča agencije krećemo u panoramsko razgledanje grada. Pariz je grad kontrasta, sa jedne strane bogat tradicijom, a sa druge moderan i avangardan. U ovom gradu, koji je i sedište Vlade i univerzitetski centar, grad mode, umetnosti, multikulturalan, a istovremeno tipično francuski, možete da uživate, kako u kulturnim sadržajima, tako i u provodu, po kome je nadaleko poznat. Nacionalna pariska opera, Crkva Madlena (građena u neoklasičnom stilu u slavu Napoleona), Trg Vandom, jedan od najraskošnijih bulevara na svetu – Jelisejska polja sa Trgom Etual i Trijumfalnom kapijom (ispod koje plamti prva večita vatra zapaljena nakon rimskih vremena),Trgovi Konkord, Republika i Bastilja, jedan od najznačajnihih svetskih muzeja – Luvr, Trokadero, Palata Invalida (kompleks izgrađen po nalogu Luja XIV za smeštanje invalida iz brojnih ratova s Crkvom invalida, u kojoj se, pored ostalog, nalazi i Napoleonov grob), Panteon, Bogorodičina crkva, Notr Dam (nekadašnja dvorska kapela, remek-deo kasne gotike), Luksemburška palata sa raskošnim parkom, tradicionalna univerzitetska četvrt – Latinski kvart, Monparnas, Marsovo polje sa Ajfelovom kulom, današnjim simbolom grada. Po završetku razgledanja grada, transfer autobusom ka gradiću Marne-la-Vallée. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan 05.06. /21.08. 2023 DIZNILEND
Doručak. Organizovan, grupni odlazak u Diznilend park. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 06.06. /22.08. 2023. DIZNILEND
Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend jedan ili oba parka. Savetujemo, zbog značaja i obimnosti, da se u jednom danu obilazi samo jedan park. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan 07.06. /23.08. 2023. DIZNILEND – PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Slobodno vreme. Odjavljivanje iz hotela u 12h. Polazak iz okruga Diznilenda ka aerodromu Šarl De Gol oko 17:30h. Poletanje aviona za Beograd u 22:00h (let JU317). Sletanje na Beogradski aerodrom u 00:20h.

Preporučujemo otvoreni shopping mall centar Vallée Village, koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela.
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama