Popi Star Hotel

Gouvia , Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je lociran na istočnoj strani ostrva, u mestu Gouvia, 7 kilometara od grada Krfa, luke i aerodroma.Na 300 metara od hotela nalazi se autobuska stanica.

Plaža:
Nalazi se na 200 metara od peščano-šljunkovite plaže.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, bar,  bazen, bašta, dečije igralište, parking 30 metara od hotela, stoni tenis, TV, Wi-Fi internet konekcija u lobiju hotela (besplatno), usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).  Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni, a peškiri su dostupni uz depozit.

Sobe:
Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bazen i opremljene su: kupatilom, fenom za kosu, klima uređajem (uz doplatu), telefonom, SAT TV-om, mini-frižiderom, sefom. Standardne sobe namenjene su za smeštaj dve do tri osobe, a treći ležaj je pomoćni. Porodične sobe sastoje se od dve prostorije koje nisu odvojene vratima. U jednoj prostoriji se nalazi bračni krevet ili dva standardna kreveta, a u drugoj kreveti na sprat. Porodične sobe namenjene su smeštaju dvoje odraslih i dvoje dece.

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje).

Kontakt: 
http://www.popistar.com/en

Napomena:
Popi Star je ekonomičan hotel sa dobrom lokacijom, nedaleko od prodavnica, restorana, kafića.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama