Santa Marina Beach

Agia Marina, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelski kompleks je smešten u mestu Agia Marina, 8 kilometara od centra Hanje, a u blizini jednako popularnog letovališta Platanjas, koje je zajedno sa Agia Marinom, centar turizma, provoda i zabave u regiji Hanja. Ovaj priobalni hotel je smešten na peščanoj plaži dugoj 2.5 km, sitnog finog peska, a veliki broj četinara koje se nalazi tik uz plažu. Hotel se sastoji iz dva dela, od kojih je jedan direktno na plaži, dok se drugi deo kopleksa nalazi preko puta (povezani podzemnim prolazom) i može pohvaliti obiljem rastinja i ukrasnog bilja, kao i bazenom koji zajedno čine da uživanje bude potpuno. Mnoštvo sadržaja za decu i odrasle, kao i blizina restorana, prodavnica i marketa čine ovaj kompleks idealnim mestom za odmor. Kratkom šetnjom se dolazi do mesta  Pano Agia Marina, gde se mogu videti kuće izgrađene u originalnom kritskom stilu. Takođe, kompleks ima pogled na malo ostrvo Svetog Todora koje je, može se reći zaštitni znak Agia Marine. Hotel je udaljen 22 kilometra od aerodroma u Hanji.

Plaža:
Hotelski kompleks se pruža do sopstvene peščane plaže koje raspolažu suncobranima i ležaljkama (uz doplatu na licu mesta).  Gosti koji su smešteni u drugom delu rizorta koji se nalazi preko puta, dolaze do plaže kroz podzemni prolaz.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja  hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, lift, bazen, dečiji bazen, mini klub od 10:00-18:00h, dečije igralište na otvorenom, animaciju u vidu sportskih aktivnosti, aerobik, odbojka na plaži, mini disko za decu, večernje događaji u regiji kod bazena, jednom nedeljno grčko veče, glavni bar, bar pored bazena, bar na otvorenom, glavni restoran, Azzuro a la kart restoran, peškire za plažu (besplatno - uz depozit 10 evra), ležaljke i suncobrane na plaži (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (dodatno se plaća), wi –fi u lobiju i restoranu, prostoriju za odlaganje prtljaga, internet kutak, ograničen broj parking mesta, fitness soba u periodu od 07:00-21:00h, masažu, spa centar, uslugu čuvanja dece (na upit i plaća se dodatno), plaža sa ležaljkama i suncobranima nagrađena plavom zastavicom za kvalitet.

Sobe:

Hotel ima 212 smeštajnih jedinica, raspoređenih u dva dela povezanim podzemnim prolazom: zgrada na plaži i zgrada preko puta koja je povezana sa prvom zgradom podzemnim prolazom. Našim putnicima su na raspolaganju sobe koje mogu biti locirane ili u zgradi na plaži ili u zgradi preko puta sa bazenom. Sve sobe imaju individualnu klimu, SAT TV, Wi-Fi (dodatno se plaća), telefon, sef (dodatno se plaća), mini bar (dodatno se plaća), kupatilo (tuš ili kada), fen, balkon ili terasu. Bebi krevetac je na usluzi gostima besplatno – obavezna najava prilikom rezervacije. Dvokrevetne sobe "garden view" mogu da budu sa pogledom na kopno, a imaju bračni krevet ili dva razdvojena ležaja, deo za sedenje sa sofom, koja je predviđena za spavanje treće osobe. Kapacitet ovog tipa sobe je maksimum tri odrasle osobe, ili dve odrasle, jedno dete i beba. Bebi krevetac je besplatan (obavezna najava prilikom rezervacije). 


Usluga:
Polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.


Postoji mogućnost doplate za uslugu ALL INCLUSIVE po sledećim cenama:
Odrasli: 15 evra po danu/osobi  (plaćanje u agenciji)
Deca: 7,5 evra po danu/osobi  (plaćanje u agenciji)

All inclusive koncept se sastoji iz sledećeg:

Doručak u periodu 07:30-10:00h u glavnom restoranu koji je smešten u zgradi na plaži, ručak u periodu 12:30 - 14:30h, večera u periodu od 19:00 - 21:30h. Užina (kanapei, sendviči, salate, pica, pite, suvlaki) u periodu 11:30-13:00 i 16:00-18:00h se služi u regiji plažnog bara kao i regiji oko bazena. Napitci koji su uključeni u periodu od 10:00-17:00 u plažnom baru, od 10:00-23:00h u baru na bazenu i od 17:00-23:00h u glavnom baru su: lokalna i internacionalna alkoholna pića, 17 vrsta koktela, lokalno domaće vino kuće, lokalno točeno pivo, čaj, kafa, espresso, neskafe frape, soda voda, sokovi. Sladoled i poslastice se služe u toku dana. Pića koja su uključena u toku obroka su: lokalno vino, voda, sokovi, lokalno točeno pivo. Moguć rani doručak u vidu kontinentalnog švedskog stola (uz obaveznu najavu jedan dan unapred najkasnije do 19:30) u periodu 05:00-07:30h. Jednom u toku boravka večera u a la kart mediteranskom restoranu Azzuro, uz obaveznu konzumaciju pića u toku obroka u iznosu od 8 evra po osobi, dete 3 evra (od 19:00 - 23:00h).

Kontakt:
www.santamarinabeach.gr
1. dan BEOGRAD – KRIT, Hanja
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit – aerodrom Heraklion (oko 110 minuta), avio kompanijom Aegean Airlines (Airbus A320). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta vozilima tipa „minibus“ (hoteli u oblasti Hanja su udaljeni oko 140 km od aerodroma Heraklion). Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT, Hanja
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT, Hanja - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Grupni transfer vozilom minibus do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama