Sherwood Exclusive Kemer ex Sherwood Club

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na sredozemnoj obali Turske, od aerodroma Antalija je udaljen 40 km. Predstavlja jednu od najzelenijih regija i najatraktivnije kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Odlikuje ga izuzetno prijatna klima kao i planinski venac Taurus koji se uzdiže iza samog grada Kemera i koji gradu daje poseban utisak. Najviši vrh Tahtali se može obići zahvaljujući gondooli koja vodi do vrha. Sa jedne strane se pruža pogled na poludivlju planinu Taurus koja zna biti pod snežnim pokrivačem čak i avgustu mesecu, dok se sa druge strane nalaze najlepša letovališta Antalijske regije. Nekada je Kemer bio malo ribarsko mesto, danas predsatvlja svetski poznato letovalište sa brojnim hotelima i rizortima. Kemer regija se prostire na skoro 40km šljunkovite obale i sastoji se iz više manjih naselja-zaliva kojima se prilazi sa glavnog puta. Prvi i najbliži aerodromu jeste zaliv Beldibi, zatim Gojnuk, nakon toga Kemer centar, zatim Kiriš, Čamjuva i poslednja-najudaljenija tačka je zaliv Tekirova koja je prepoznatljiva po najluksuznijim hotelima od kojih izdvajamo hotel Rixos Premium Tekirova. Svako mesto je odlično povezano sa samim gradom domošumia – linijskim taksijem (kombijima) koji cirkuliše od ranog jutra do duboko u noć. Dolmoši predstavljaju najjeftiniji način prevoza svuda u Turskoj. Plaže Kemera poznate su po plavoj zastavici koja je znak čiste vode. Šljunkovite plaže sa tirkiznom bojom mora i zaleđe bogato borovim šumama nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zbog neposredne blizine Taurus planine klima u Kemeru je izuzetno prijatna. Pored raznih sportova na vodi gosti mogu uživati u ronjenju, brodskim turističkim turama ili otići na džip safari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Sherwood Exclusive Kemer hotel  (ex Sherwood Club) je izgrađen 2014. godine, nalazi se u mestu Goynuk, na 8 km od centra Kemera i 55 km od aerodroma u Antaliji. Prostire se na 130000 m² u okviru koje se nalazi i privatna peščano-šljunkovita plaža duga 500 m.

Sobe: Čitav hotelski kompleks se sastoji od ukupno 45 zgrada (dvospratni i trospratni paviljoni), okruženih bogatim zelenilom. Raspolaže sa ukupno 406 soba različitih kategorija, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: U glavnom hotelskom restoranu se služe svi pansionski obroci uključujući kasni doručak i kasnu večeru, a u ponudi su i 4 a la carte restorana u kojima se služe turski, italijanski, riblji i kineski specijaliteti. U 7 barova (lobby bar, bar na bazenu, snack bar, disco bar, Iskele bar, aqua bar i vitamin bar) se služe razna domaća i pojedina uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Lagani obroci i užine se služe u 3 snack bara (na plaži, pored bazena). Od dodatnih sadržaja hotel ima internet centar, usluge lekara, menjačnicu, servis za pranje i peglanje veša, shopping zonu koja sadrži nekoliko prodavnica, fotografsku radnju, zlataru, suvenirnicu i frizerski salon.

Sport i zabava: Hotel ima ukupno 11 bazena od kojih su 3 spoljašnja za odrasle, 2 dečija i 4 bazena koja mogu koristiti samo gosti iz soba u Lake House-u. Posebnu atrakciju predstavlja veliki aqua park sa 8 tobogana za odrasle i 2 za decu. Bogat Spa i Wellness centar nudi gostima mogućnost odmora i relaksacije pored unutrašnjeg bazena, u sauni, parnom kupatilu, turskom kupatilu i prostorijama za odmor, a dostupni su i pojedini kozmetički tretmani i različite vrste masaža. Gosti koji žele aktivniji odmor mogu da koriste fitnes centar ili teniski teren. U hotelu se organizuju različite sportske aktivnosti, kako na plaži tako i pored bazena – odbojka na plaži, gimnastika, aerobik, step aerobik, akvabik, razne igre u bazenu, boćanje, košarka, mini futbal i mini golf. O najmlađima brine stručan tim animatora koji organizuje razne vrste animacija u okviru mini i teenage kluba. Ljubiteljima noćnog provoda namenjen je disco klub.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama