Velassaru Maldives Hotel

Velassaru, Maldivi

Opis destinacije

Arhipelag Maldiva sastoji se od 1.190 malih koralnih ostrva grupisanih u 26 atola. Zauzimaju površinu od 104.000 km2. Neka ostrva su ravna i peščana, dok su druga prava tropska sa veoma bujnom vegetacijom. Okružena su koralnim grebenima i, tirkiznim lagunama sa bogatim podvodnim životom, kao i belim peščanim plažama po kojima su u svetu poznata. Ostrva namenjena turistima, imaju uglavnom jedan hotel koji predstavlja svet za sebe. Na svakom od ostrva stiče se utisak da ste u društvu Robinzona Krusoa.Najradije ih posecuju mladenci, poznavaoci podvodnog sveta i ronjenja ,ljubitelji mira i romanticnih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Smesten na ostrvu Velassaru, u Južnom Male Atolu, od aerodroma Male udaljen oko 12 km. Transfer do ostrva se obavlja brzim čamcem. Veličina ostrva je 450mx150m. Hotel se nalazi na peščanoj plaži, okruzen palmama. Delovi sa koralnim grebenom. Raspolaze sa 129 soba raspoređenih po bungalovima u okviru hotelskog kopleksa, na plaži i iznad vode. Svaka soba tipa Deluxe Bungalow, površine oko 70m2 (unutrašnji i spoljašnji deo, ima poluotvoreno kupatilo (sa kadom i spoljašnjim tušem), verandu, klimu, LCD TV, DVD, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), aparat za pripremu kafe, sef, fen za kosu, bade mantil, pristup internetu (doplata). Nekoliko stepenika deli spavaći deo sobe od dela za dnevni boravak. Hotel ima 5 restorana, 2 bara, spoljašnji bazen, fitnes, spa centar (doplata), teren za tenis, servis za pranje veša, butik, juvelirnicu, menjačnicu, lekarsku ordinaciju, pristup internetu (doplata). Mogućnost bavljenja sportovima na vodi (doplata). Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.
www.velassaru.com
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama