Villa Sofia

, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija :
Veoma lep kompleks sa dvorištem i puno zelenila nalazi nalazi se 6 kilometara od grada Skijatos i na oko 600 metara od glavnog puta, autobuskog stajališta i supermarketa. Pešačka staza kroz dvorište vile i par stenika vodi direktno do peščane plaže Koljos koja je udaljena oko 150 metara od vile. Od plaže Vromonlimnos vila je udaljena oko 450 metara.

Plaže : 
Koljios - je peščana plaža, usred malene i koloritne uvale odlično je zaštićena od vetra i karakteristična od svih plaža sa jugoistočne strane ostrva po kasnom zalasku sunca. Vromolimnos - Vromolimnos - Jedna od najlepših plaža na ostrvu okružena maslinjacima i borovima.Ova peščana plaža u poslednje vreme stiče sve veću popularnost kod mladih zbog bara koji se na njoj nalazi. Plaža ima plavu zastavicu.

Hotelski sadržaj :
Vilu okružuje bogata zelena bašta puna sezonskog cveća koje samom kompleksu daje poseban šarm. Gostima je na raspolaganju spoljni tuš i parking prostor.Wi – fi internet je slabog protoka i dostupan je u javnim delovima vile.

Sobe : 

Svaki studio ima: kompleto opremljenu kuhinju, frižider, kupatilo (wc/tuš), klimu, TV i balkon sa stolom i stolicama. Svi studiji se nalazi u prizemlju. U studio se mogu smestiti dve odrasle osobe, u studio 1/2+1 se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dete ili 3 odrasle osobe (3 krevet je standardne veličine). U studio 1/2 + 2 se mogu smestiti 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina. U studio 1/2 + 2 su tri kreveta standardne veličine. Drugo dete deli krevet sa dve odrasle osobe. Krevetac za bebe na upit.

Usluga:
Najam
 

Napomena: 

Preporuka za porodice sa decom.
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama