Opis smeštaja
Cenovnik
Program putovanja
Prevoz
Uslovi plaćanja

Lokacija: nalazi se u bujnom delu Sivote, na samoj obali mora, pored privatne plaže. Udaljenost od luke oko 900m. Grad Parga je udaljen 30 km, a reka Aheron 5 km.
Hotel Domotel Agios Nikolaos je zemaljski raj, luksuzni kompleks smešten u savršenom okruženju tradicionalnog mesta Sivote i predstavlja jedinstvenu destinaciju u Jonskom moru, okruženu prirodnom lepotom, prozirno plavim kristalnim morem, tišinom i bujnom vegetacijom. ovo je jedna magična destinacija pored samog mora sa pogledom koji oduzima dah. Kameni svodovi i staze vode posetioca do vrta bogatog cvećem, koji se nalazi blizu bazena. U baru, kao i na prelepoj plaži, svako može da se opusti uz osvežavajuća pića, sokove, lagane zalogaje, uzo, voćnu salatu, grickalice, a u restoranu uz lagani obrok. Na kraju, dan završite večerom uz plamen sveća ili omiljenim pićem pored bazena. Švedski sto za doručak i set meni ponuda bara i restorana su lični izbor istaknutog šefa Domotel hotela.
Prostrane sobe i apartmani opremljeni su sopstvenim balkonom sa pogledom na zaliv i harmonično oslikane jedinstvenim predelom koji ih okružuje. Nameštajem dominiraju zemljane boje, a prostorom kamen i drvo. 
Gostima su na raspolaganju i besplatni parking, wifi internet, ležaljke, suncobrani na bazenu i plaži.

Opis smešataja:
Standard soba pogled more:  oko 35 m2, ima balkon sa pogledom na more, namenjena za 2-3 osobe (bračni ili dva standardna i pomoćni ležaj).
Jednosoban suite pogled more: oko 55 m2, sastoji se od jedne spavaće sobe (bračni ležaj) i dnevnog boravka sa dva kauča na razvlačenje, balkona sa pogledom na more, namenjen za 2-4 osobe.
Dvosoban suite pogled more: prostran, oko 70 m2, sastoji se od dve dvokrevetne sobe, dva kupatila i dnevnog boravka sa dva kauča i balkona sa pogledom na more, namenjen za 2-5 osoba.

Usluga u hotelu je na bazi noćenje sa doručkom, doručak - švedski sto.