Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh, na promenadi dugoj 8,5km, udaljen oko 22km južno od aerodroma i 25km južno od Hurgade. Hotelski kompleks raspolaže sa 79 soba . Nalazi se na peščanoj plaži dugoj oko 200m i predviđen je samo za odrasle osobe (17+).

Peščana plaža je lepo uređena  i nalazi se preko puta promenade. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu.

Poseduje Beach bar a gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Kompleks raspolaže sa 79 soba koje su podeljene na: standardne sobe (38 m2) koje mogu biti sa francuskim ili dva odvojena ležaja, superior sobe (38 m2) sa francuskim ili dva odvojena ležaja, deluxe sobe (39 m2) sa francuskim ili dva odvojena ležaja kao i dva royal apartmana (80 m2) sa king size krevetima.

Sve sobe su opremljene sa telefonskom linijom, fenom, bade mantilima, papučama, LCD televizorom sa satelitskim programom, mini barom, opremom za čaj i kafu, elektronskim sefom, besplatnim Wi Fi-jem.

Usluga je all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana (u kome se služe svi glavni obroci po principu samoposluživanja – izbor više jela) hotel ima i dva a la carte restorana koje je potrebno rezervisati unapred: „Il Fornello Italian“ i „Tiger Lily“ (radno vreme od 19 do 22.30),  kao i nekoliko barova: „Lobby bar“, “Landscape bar“, „Pool bar“, „Beach bar“ i “Smoking cigar Bar”.

Doručak se služi u glavnom restoranu od 07:00 do 10:00, kasni doručak u glavnom restoranu od 10:00 do 11:00, užina u Beach & Pool Bar-u  od 12:00 do 13:00, ručak u glavnom restoranu od 12:30 od 15:00 dok se večera služi takođe u glavnom restoranu od 19:00 do 22:00 po principu samoposluživanja sa različitim menijem svake večeri (orijentalna hrana, morska hrana, hrana Dalekog Istoka..)

Barovi služe širok spektar alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i koktela i to: Lobby Bar i Smoking Cigar Bar 00:00 do 24:00, Landscape Bar od 10:00 do 00:00, Relax pool Bar, Pool Bar i Beach Bar rade od 09:00 do 17:00 (u toku zime) i od 09:00 do 18:00 (u toku leta).

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Hotel raspolaže sa spoljnim bazenom sa slatkom vodom koji se greje, jacuzzi-jem, saunom, besplatnim Wi-Fi jem u hotelu, besplatnim prevozom do centra Hurgade, teretanom.

Dodatno se naplaćuju: Welness & Spa (parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže, tretmani lepote), room service, usluga pranja i peglanja veša, frizerske usluge, ronilačke aktivnosti.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.